Stuff Around

~What Comes Around

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /srv/disk4/mishak/www/vamp1r3.awardspace.com/nws/show_news.php on line 41

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /srv/disk4/mishak/www/vamp1r3.awardspace.com/nws/inc/shows.inc.php on line 54

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /srv/disk4/mishak/www/vamp1r3.awardspace.com/nws/inc/shows.inc.php on line 54
Ярост и Адреналин Между Шамарите Повече...
25 Jun 2009

От 26-ти до 28-ми юни над 150 младежи от цяла България ще се съберат в София, за да вземат участие във втория национален фестивал на социалния театър „АГОРА”. Фестивалът ще бъде истински арт-маратон, тъй като в рамките на 3 дни на сцената на читалище „Славянска Беседа” в столицата ще бъдат показани цели деветнайсет форум театрални представления. Младежите, на възраст от 13 до 25 години, ще търсят с помощта на публиката алтернативни начини за разрешаване на ежедневните си проблеми.
НАТФИЗ на турне Повече...
21 Apr 2009
За първи път НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” ще направи национално турне, което има за цел да представи завършващите студенти, както и да привлече нови.

От 13 април до 15 май 2009 г. студенти и преподаватели от двата факултета – сценичен и екранен – ще посетят 11 града, в които ще представят продукцията на учебния драматичен театър, учебния куклен театър и на филмовия факултет.

Ще бъдат показани представленията: “Белградска трилогия”, “Едмонд’, “Пухеният”, “Клас”, „Приказно хоро”, „Мързеливата пчеличка” и над 20 филма на абсолвенти от кинофакултета.
36 часов маратон в НАТФИЗ Повече...
17 Apr 2009
Традиционния Маратон на НАТФИЗ - 25 и 26 април 2009г. 36 часа представления, филми, изложби без прекъсване... Всичко продукт на студенти от НАТФИЗ.
Защо да ходим на театър! Повече...
10 Apr 2009
Преди време ми се случи нещо доста неочаквано за всеки, който ходи предимно по репетиции и премиери.

Беше обикновена вечер, обикновен спектакъл и обикновен 7-и ред на партера.

Докато си изключвам телефона, около мен настава дандания, сравнима само с голямото междучасие около будката в гимназията.

Вдигам поглед и виждам, че и визуално напомня на това – 6-7 момичета, облечени като за дискотека, сядат и започват да се хихикат около някакъв предмет.

Центърът на вниманието им не е нов телефон, нито снимка на Робърт Патинсън.

Театрална програма е...
Създадоха кръстоска между Firefox, Chrome и Internet Explorer Повече...
29 Nov 2008
Японската компания Lunascape пусна едноименен уеб браузър, който поддържа трите най-популярни енджина - Gecko (използва се във Firefox), Trident (Internet Explorer) и WebKit Safari и Chrome). Алфа-версията на браузъра Lunascape 5 Alpha вече може да бъде свалена безплатно и за сега работи само под операционната система Windows.

Потребителите могат да превключват между трите ядра като кликнат с десния бутон на мишката по някой таб или изберат нужния вариант в долната лява част на браузъра. Освен това, с помощта на специално меню може да се привърже даден енджин към конкретна уеб страница.

« Предишна 1 2 3 4 5 6 Следваща »

Нещата не се променят; ние се променяме

~Х. Торо
 
 
 

Get the Flash Player to see this player.

отвори плеъра в нов прозорец